Bőrjelölő filc, lila

Nyomtatás
Fogyasztói ár990 Ft
Leírás

A FILC HASZNÁLATA

1. Tisztítsd le alaposan a bőrt vízzel és szappannal. Simítsd szárazra a bőrt. Vegyél egy fehér mikrokefét (micro-brush) és érintsd bele a SofTap festékbe. Rajzold meg az egyik szemöldököt. Ha sikerült közösen megtalálni a megfelelő formát, rajzold meg a másik szemöldököt is!

sm WM 1

 2. Vedd elő a bőrjelölő filcet, és tartsd merőlegesen a bőrre! Bizonyosodj meg róla, hogy ténylegesen 90°-os szöget zár be a bőrrel! A megtervezett szemöldök külső széle mentén készíts apró pontokból álló vonalat közvetlenül a festék határán. A bőrjelölő ne érintkezzék közvetlenül a festékkel! Csupán az szükséges, hogy azt jelöljük meg, ahová már nem kell rámennünk, vagyis nem lesz kétséges, hogy meddig tart a tervezett forma. Ha csak a szemöldök vége hiányzik és a többi része tökéletes, akkor elegendő csak a végét megjelölnünk, ha csak a kezdete vagy a közép része, akkor elegendő csak azt, stb.

sm WM 2

3. Akár az egész szemöldököt, vagy akár csak egy részét jelöltük, fontos, hogy egy vékony vonallal jelöljük meg a végét. Ez segít biztosítani, hogy egyik szemöldök se legyen hosszabb, mint a másik.

sm WM 3

 4. Most elkezdhetjük a munkát a pontokon belül, nem közvetlenül a pontokon! Győződj meg róla, hogy a tű nem érinti a pontokat, hiszen akkor a filc festékét bevinnénk a bőrbe. A munka és a törlések nyomán a rajzoláshoz használt festék eltűnik. A szemöldöknek csupán egy pontozott körvonala marad meg,.

sm WM 4

5- Folytassuk a szemöldök kitöltését, és mire végzünk, a pontok alig fognak lárszani, Végül az eredetileg tervezett formát láthatjuk, azzal a különbséggel, hogy ez már a bőrben fog maradni.

sm WM 5